Højtflyvende arrangør
Thomas K. Christiansen havde svært ved at lande efter en fantastisk aften i kastellet. Klokken er 18 søndag aften. Det er 14 timer siden, Thomas K. Christiansen lagde sig til at sove i villaen på Nellikevej, og 18 timer siden han begyndte at se konturerne af en stor aften i skyggen af Kemiras gamle skorstene.

-Det er næsten umuligt at få armene ned, for det har været en fantastisk oplevelse. En aften som langt levede op til vores forventninger, og hvor alt endte med at gå op i en fuldstændig perfekt helhed, siger Thomas Christiansen.

Lørdag aften var det godt ni måneder siden, at projektet med at opføre The Wall i kastellet blev muliggjort af en kontant underskudsgaranti fra Fredericia Kommune, og søndag aften kan Thomas Christiansen og hans projektmakker Carsten Linde konstatere, at resultatet blev velskabt.

-Jeg følte virkelig, at alle gav sig fuldstændigt. Alle havde hjertet med i det, de gjorde - lige fra orkestret til koret til de frivillige fra KFUM, siger Thomas Christiansen.

For ham og Carsten Linde var det udlevelsen af en stor drøm, som lørdag aften fra kl. 21.30 til 23.30 blev udløst i et overflødighedshorn af lys og lyd. Ideen, som blev skabt over en flaske rødvin, var pludselig en realitet.

-Det er helt fantastisk at se, at de tanker, vi har haft, med et er virkelighed. Det var præcis så fantastisk, som vi havde drømt om, og kulissen var så flot, som det overhovedet kunne være, siger Thomas Christansen, som kun en kort overgang var en smule nervøs for om vejret ville holde.

Det er næsten ikke gået op for mig endnu, at det blev det, det blev. Men det er et bevis for, at hvis man har den rigtige ide, så kan ting lykkes - også i Fredericia.

Thomas K. Christiansen - euforisk idemand

-Vi havde nogle gæster, der kom nordfra. De fortalte, at de var kørt ind i en ordentlig skylle ved Århus, og jeg frygtede lidt, at den ville ramme os. Men omvendt tænkte jeg, at det kunne ikke blive værre end ved generalprøven, hvor det virkelig silede ned. Og det gik alligevel, så jeg var rimelig fortrøstningsfuld, siger han.

Da han lørdag aften kunne kaste blikket op imod en mørknende augusthimmel fyldt med stjerner, der blinkede i takt til spotsene fra den store væg omkring scenen, så måtte han knibe sig i armen.

-Det var utroligt, at vi lige skulle ramme imellem to store regnperioder, det gav det hele en ekstra dimension, siger han.

Vejret var den eneste detalje, som han og Carsten Linde samt de praktiske arrangører fra KFUM ikke kunne have styr på. Thomas Christiansen er fuld af ros til det store team fra boldklubben, som i dagene op til, under koncerten og efter har slidt for at få alt til at klappe.

De har gjort et kæmpearbejde, og de har ydet en 100 procent professionel indsats, vurderer han.

Fredericia Dagblad 21. august 2006