Dagbogen


Fredag den 17. februar 2006:

Så skete det. Den sidste billet blev solgt. På lidt under to måneder blev 3000 billetter revet væk. The Wall i Kastellet er UDSOLGT....!!!!!, og så er der et helt halvt år til showet fyres af. De to initiativtagere, Carsten Linde og Thomas Kvist Christiansen (TCCL-Event) er stolte og glade, har sat hinanden i stævne til en velfortjent middag på en spansk restaurant sidst på måneden for at fejre med salget med tapas og kold spansk miquelfadøl.

Torsdag den 16. februar 2006:


Salget af billetter nærmer sig mod hastige skridt de 3000. Det nærmer sig en salgssucces. Og i dag er koncertplakaten blevet færdig. Et større parti sendes fluks afsted til København, så The Pink Floyd Project kan vise den frem på deres turne rundt i landet.

(klik på plakaten og se den i en større udgave) 

   

Onsdag den 15. februar 2006: 

Endnu et nyhedsbrev sendes ud. Med begejstring meddeles det, at vi nu for længst har passeret de 2900 solgte billetter. Det er nu blot et spørgsmål om tid, inden der meldes udsolgt. Skulle det lykkes inden månedens udgang, er det bare helt fantastisk. De allerførste spæde prognoser i den første uge var, at vi i hvert fald har udsolgt inden 1. april. Men det skulle altså vise sig at gå meget stærkere. Interessen for at opleve Pink Floyd-musikken er bare stor. Og netop i dag meddeles det så, at selveste Mr. The Wall, Roger Waters, kommer til landet i juli. Han giver koncert på Roskilde Festivalen - vil spille hele Dark Side Of The Moon. Det bliver et forrygende Pink Floyd-år.

Søndag den 5. februar 2006:

2700 solgte billetter. Interessen for at se The Wall er bare stor. Carsten Linde har i den forløbne uge været interviewet i Radio VLR og har fortalt om koncertprojektet, og har her haft svært ved at skjule glæden over de mange solgte billetter, som for længst har cementeret økonomien i et show, der bliver flot og stort. 

Onsdag den 1. februar 2006:

2604 solgte billetter....!!!!

Fredag den 20. februar 2006:

Det er blevet rigtig dansk vinter. Det sner og har sneet. Vi har planlagt at lave et koordinerende møde med bandet på Danmarks Radio i Vejle, men det må droppes. Der er så meget sne, at Kurt Kofoed og Søren Thulin fra bandet ikke vil køre til Jylland. De to mødes i København, mens den jyske arrangørgruppe sætter sig ved en telefon i Vejle og laver telefonmøde. Med baggrund i det forrygende billetsalg vedtages det blandt andet, at lade bandet arbejde med en større scene og et større lyd- og lyssetup. Det bliver stort. Vi glæder os alle som små børn til juleaften til showet i Kastellet.

Onsdag den 18. januar 2006:

Så har vi 2200 solgte billetter i ryggen.

17. januar 2006:

Så runder vi de 2000 solgte billetter. Koncertplakaten er under udarbejdelse. Når vi at få den færdig, inden koncerten er udsolgt. Det tror vi på.

Onsdag den 11. januar 2006:

Endnu et nyhedsbrev sendes ud, vi har svært ved at få armene ned af bar begejstring. Billetsalget galopere bare derudad. Omkring 2000 billetter solgt. Fortsat stor interesse og megen snak om koncerten. Hjemmesiden har dagligt cirka 100 besøg. 

Tirsdag den 10. januar, 2006:


Det er ganske enkelt forrygende. Billetsalget har været i gang i lidt over en uge, og status på billetsalget i dag er 1803 solgte billetter. 

Lørdag den 7. januar 2006:

Delmålet er nået. Vi har passeret det antal solgte billetter, der skulle til, for at hele showet kunne hænge økonomisk sammen. Nu kører det bare derudad - der er stadig godt gang i billetsalget, hvor vi har passeret de 1600 solgte billetter. 

Torsdag den 6. januar 2006:

Så passerede vi 1400 billetter. Vi satser på, at vi kan nå 1500 solgte inden weekenden er omme. Snakken går rundt i Fredericia, der er stor interesse for projektet. Langt over 1000 har klikket sig ind for at læse på denne website.

Onsdag den 4. januar 2006:

Det går fortsat forrygende stærkt med salget af billetter - både i pakhuset og på nettet. 1000 billetter er allerede solgt.

Tirsdag den 3. januar 2006:

Der har været run på i Det Bruunske Pakhus i Fredericia men også på Fredericiabilletten, over 650 billetter solgt på den første dag - det lover godt.. 

Mandag den 2. januar 2006:

I dag, mandag den 2. januar 2006 blev billetsalget til årets musikalske event i Fredericia, The Wall, skudt i gang. Og det var en forrygende start. Billetsalget åbnede klokken 10, og allerede fra starten var billetkøbere mødt op i Det Bruunske Pakhus for at sikre sig billetter til koncerten i Kastellet i Fredericia den 19. august. Samtidig gik billetsalget via nettet, Fredericiabilletten, i gang, og status er ganske overvældende. Allerede på denne første dag er over en tredjedel af billetterne revet væk. Det er meget tilfredsstillende, og viser, at interessen for at opleve musikken fra Roger Waters og Pink Floyds mesterværk, The Wall er stor. Derfor - tøv ikke, bestil din billet med det samme. Salget lukker, når der er solgt 3000 billetter. Bestil via www.fredericiabilletten.dk eller køb billetten i Det Bruunske Pakhus og de mange andre forsalgssteder, der er. Klik og se listen her


17. December 2005

Økonomien for projektet faldt endeligt på plads, da Fredericia Kommune sagde ja til til at yde en underskudsgaranti i slutningen af november, og dermed var startskuddet til de mange forberedelser givet. Den ene af initiativtagerne, Carsten Linde, fandt sine sønners gamle legoklodser frem og byggede en model af den mur, som skal smykke scenen i Kastellet den 19. august. Legomodellen blev vist frem på det pressemøde, der blev holdt i Krudtmagasinet i Kastellet den 17. december for pressen og for de samarbejdspartnere, der er involveret i projektet.Guitaristen i The Pink Floyd Project, Søren Thulin, fortalte om bandets ideer og planer for den store koncert til august næste år.

Efter pressemødet i det gamle krudtmagasin var der pressefotografering i Kastellet. Her er det Elbo Bladets "skud" af de fire hovedpersoner i projektet:

 

Læs de artikler i Fredericia Dagblad, Jyske Vestkysten, Ugeavisen Fredericia og Elbo Bladet, der blev bragt efter pressemødet, klik ind på sagtogskrevet

----------------------------------------------------

10. December 2005 

The Pink Floyd Project gav en forrygende og totalt udsolgt koncert i Amager Bio i København, hvor blandt andet musikken til The Wall stod på sætlisten. Her blev nyheden om projektet i Kastellet ligeledes præsenteret, og allerede nu melder mange sjællandske Pink Floyd fans, at de kommer til The Wall-koncert i august.-----------------------------------------------------

September 2005
Ideen er født, mails er blevet udvekslet, og en varm og solbeskinnet dag i september mødtes guitaristen og bassisten fra The Pink Floyd Project, Søren Thulin og Kurt Kofoed, med initiativtagerne Carsten Linde og Thomas Kvist Christiansen samt Dan Dorshel fra Det Bruunske Pakhus til snak og ideudvikling - blandt andet i Kastellet. Siden mødet i september er der sket en mængde ting, som har gjort projektet med at opføre musikken til The Wall i Kastellet til en realitet. En lang række samarbejdspartnere har meldt sig til at hjælpe med at løfte opgaven, og fra flere sider er det stillet økonomisk underskudsgaranti. Det gælder Fionia Bank, KFUM´s Boldklub Fredericia og Fredericia Kommunes kultur og fritidsudvalg. Generelt er begejstringen for projektet stor, og det alene giver masser af motivation og arbejdsiver.