Den 19. august 2006 vil det historiske voldterræn Kastellet i Fredericia danne rammen om en stor musikalsk begivenhed. Det 10 mand store orkester The Pink Floyd Project fra København vil opføre musikken til Rogers Waters og Pink Floyd´s klassiske mesterværk The Wall.

Det er de to lokale idemænd, Carsten Linde og Thomas Kvist Christiansen, der sammen KFUM´s Boldklub Fredericia og en række samarbejdspartnere vil realisere en stor koncertevent med musikalske og lyd- og lysmæssige oplevelser i særklasse.

The Pink Floyd Project, som med stor succes gæstede Fredericia Teater i sommeren 2005, arbejder netop nu på at sætte det store show sammen. På denne website vil du løbende kunne følge tilblivelsen af det, der bliver årets musikalske event i 2006 i Fredericia. Besøg bandet på deres egen hjemmeside
www.pinkfloydproject.dk.  

Der bliver tale om en eksklusiv koncert for højest 5000 gæster, der kun kan opleves denne ene gang i Fredericia. Billetsalget startede mandag den 2. januar, og allerede den 17. februar var alle 3000 billetter til koncerten solgt. Siden er der sat yderligere 2000 billetter til salg, og allerede nu er over halvdelen blevet solgt.