På tur i USA med Pink Floyd

Georg Hagstrøm, Greve

I 1987 vandt jeg en rejse gennem MTV-Europe, hvor jeg skulle til USA og møde Pink Floyd. Det var en ubeskrivelig tur og oplevelse. Her står jeg med den amerikanske vinder af samme konkurrence til venstre og David Gilmour i midten.

                    

Konkurrencen jeg vandt, gik simpelthen ud på at skrive sit navn og sende det ind. Jeg sendte 28 breve ind i alle former og farver. Jeg sendte sågar en pose med M&M's ind med mit navn på - gad vide om dén nogensinde nåede frem. Jeg ville bare vinde den konkurrence - og det gjorde jeg!

Selve turen varede i fem dage, men heraf gik en dag bare med turen frem og tilbage.

Da vi kom til San Francisco, blev vi hentet af en lang hvid limousine i lufthavnen og kørt til det nyeste hotel i byen. Dagen efter blev vi flyttet til et andet hotel - et af de finere. Det undrede vi os over, men vi fandt ud af det, da vi skulle ned i baren om aftenen. Det var det hotel Pink Floyd boede på. Så vi stod lidt i baren, hyggesludrede og drak champagne med David Gilmour og Nick Mason, hans kone var forøvrigt halvt dansk.

Konkurrencen hed "Learning To Fly" efter et af deres hits den gang. Det var derfor meningen, at jeg skulle "lære at flyve". Desværre var bandets fly brudt ned tidligere på turneen, så vi fløj med almindeligt rutefly. Dér mente Gilmour tydeligvis ikke, at han kunne sætte mig ud og lære mig at flyve.......

Jeg klager ikke; det var sgu ikke det jeg var kommet der over for!

                           

Vi var til to koncerter med Pink Floyd. En i San Fransisco og en i Seattle. Begge steder blev vi kørt rundt i limousine, og begge steder fik vi backstagepas. Begge steder boede vi på fint hotel sammen med Pink Floyd. Ak ja.... det stjerneliv.
                        
                              

Klik her og besøg Georg Hagstrøms egen hjemmeside med billeder og andet materiale om Pink Floyd-turen