Til afterparty med to gange Waters

Thomas Larsen,

Netop Roger Waters var jeg sammen med i juni 2002 på hotel D'Angleterre efter hans gig, hvor jeg var med til afterparty med hele bandet.

Roger Waters sad og spillede bridge med sin manager, da jeg pludselig satte mig over til ham. Jeg spurgte ham, om  jeg måtte fortælle ham en historie. "Why not", sagde Waters.

Jeg fortalte ham, at mine børn på 6 og 8 elsker Pink Floyd og hans musik. Netop Careful With That Axe Eugene har gjort stort indtryk på dem på grund af, at den har en uhyggelig stemning især på dvd'en, Live at Pompeii. Han smilede og kunne udmærket godt forstå at det også kunne skræmme børnene.



Jeg var sammen med en veninde. Mens jeg sludrede med Roger, flirtede min veninde med Harry Waters, Rogers søn, der spillede keyboard i bandet. Der gik ikke mere end knap 30 minutter, så var de to gået op på hotelværelset.... Dagen efter var det total underligt at tænke tilbage på. Jeg havde siddet med mit største idol med hele hans band, og min veninde kærestede med Roger Waters søn. Hun fik sgu også hans email-adresse. Stort ikke....