Gæstesolisterne til The Wall

Maria Juul Bennedbæk , 33 år, er diplomuddannet lyrisk kolora- tursopran fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og har suppleret sin uddannelse med flere sangophold i udlandet. Hun har, lige som Mikkel, fulgt The Pink Floyd Project siden 2003, og selvom hun er hardcore klassisk sanger,

betegner hun også selv sig som ”et stort popøre” med smag for det melankolske og en stor lidenskab for operakomponisten Puccini, som også er en af Roger Waters’ erklærede favoritter.

Maria har sunget opera (blandt andet Pamina i Mozarts Tryllefløjten), operette, oratorier og messer, er aktiv som freelancer og sangpædagog og lægger for tiden sin musikalske hovedindsats i kammermusik-duoen Sanguine, www.sanguine.dk. Maria er af statur cirka ligeså kort, som Mikkel er lang, men hun kompenserer så rigeligt ved den lethed, hvormed hun bevæger sig rundt i stemmens allerøverste registre.

The Pink Floyd Project er ualmindelig glade for Mikkel og Marias medvirken, som vil give The Wall-showet mere end blot musikalsk salt og peber oveni hatten.

Læs om showets anden solist - Mikkel Lomborg.