Gæstesolisterne til The Wall

Mikkel Lomborg var oprindelig udset til at synge de krævende partier i The Trial, men The Pink Floyd Project gav ham hurtigt mange flere opgaver af en kaliber, som de fleste andre ville være segnet under. Men ikke Mikkel: Han står stadig to meter høj, uanset hvad man udsætter ham for.

Mikkel Lomborg, 35 år, er operasanger og pædagog. Han har siden teenageårene beskæftiget sig med sang og optræden i forskellige sammenhænge, bl.a. musicals, kor, teater, tv, film og events. Han arbejder pt. med flere projekter, pladeindspilning, performance, modeljobs, skriver på www.historienomwillum.dk og medvirker ved diverse arrangementer som sanger og danser.

For Mikkel Lomborg har Pink Floyds musik været det spejl, der med hans egne ord ”bragte ham frelst igennem pro- vinsens isnende isolation og kærlighedens eksistentielle famlen.” Hans fortsatte stærke fascination af Pink Floyds musikalske univers førte ham i 2003 til den første koncert- oplevelse med Pink Floyd Project, som han siden har fulgt fra tilskuerpladserne med en blanding af ærefrygt og begejstring.

”The Wall” i Fredericia betragter Mikkel Lomborg selv som en slags hidtidigt højdepunkt i Mikkel Lomborgs karriere. Det var "The Wall", der i sin tid åbnede hans ører for Pink Floyds unikke kvaliteter, og værket har for ham til stadighed bevaret og fornyet sin aktualitet ”som ætsende skamstøtte over egoismens hule triumf i det moderne samfund.” Skønt Mikkel som sanger primært har beskæftiget sig med klassisk musik, bløder hans hjerte overvejende for den rytmiske scene. En ven formidlede kontakten til Pink Floyd Project, og samarbejdet omkring realiseringen af musikken har hverken gjort hans ærefrygt eller begejstring for dette band mindre.

Læs om showets anden solist - Maria Juul Bennedbæk.